Prinsjesdag 2017: 2e dinsdag van oktober


De 2de dinsdag van oktober is de dag dat Odyssee de Workshop Prinsjesdag organiseert. Voor u als ondernemingsraadslid wordt op deze dag bekend gemaakt met welke aanpassingen en veranderingen uw ondernemingsraad rekening moet gaan houden voor 2018.

Natuurlijk bent u benieuwd naar de maatregelen die het kabinet voor Nederland in petto heeft. Maar heeft u ook al stilgestaan bij de gevolgen hiervan voor uw organisatie en uw ondernemingsraad?

Volg de Workshop Prinsjesdag en hoor als eerste wat die veranderingen een aanpassingen zijn.
Michèl van Doorn, financieel specialist bij Odyssee, gaat in vogelvlucht door de (mogelijke) veranderingen. U krijgt een efficiënte en compacte samenvatting van de Miljoenennota, bekeken vanuit het perspectief van de ondernemingsraad.

Voor slechts € 99,-* p.p. wordt u in een ochtend helemaal bijgepraat en weet u wat de gevolgen zijn van de Miljoenennota op uw dagelijkse OR praktijk. Twijfel niet en zorg dat u onbezorgd het komende jaar tegemoet gaat.

Odyssee organiseert de Workshop op dinsdag 10 oktober 2017, 9:30-12:30, centraal in het land op Landgoed Zonheuvel te Doorn.


* Deze workshop van Odyssee B.V. is vrijgesteld van BTW.

Wilt u meer informatie?
Vul uw gegevens in
en wij nemen geheel vrijblijvend
contact met u op
Naam *
Telefoon nr. *
E-mailadres *
Bedrijfsnaam *