Over Odyssee


Odyssee is een professionele aanbieder van trainingen en adviezen op het gebied van medezeggenschap, organisatieontwikkeling, vitaliteit & arbeidsmotivatie, pensioen in zicht en duurzame inzetbaarheid van oudere werknemers. Wij brengen samen met de klant het (verander) vraagstuk in kaart en betrekken daar alle stakeholders bij. Wij zorgen voor verbinding tussen mensen en tussen mens en organisatie met praktisch toepasbare inzichten en oplossingen, waarbij we ons richten op langdurige en blijvende gedragsveranderingen. 

Jaarlijks bedienen wij meer dan 30.000 medewerkers van bedrijven, organisaties en instellingen uit uiteenlopende sectoren. Ons aanbod bestaat uit maatwerktrainingen, open trainingen, conferenties, seminars, coaching en procesbegeleiding. Daarnaast behoren advies en verandermanagement tot onze dienstverlening.

Odyssee is een landelijk opererende onderneming,
erkend door Cedeo, lid van NRTO en BVMZ
Wij zijn geregistreerd bij CRKBO en ISO-9001 gecertificeerd.
Onze medezeggenschap-trainers zijn allemaal gecertificeerd door RMZO

Odyssee biedt ook in 2017 hoge kwaliteit
Odyssee bv is onderdeel van de stichting Odyssee. De stichting Odyssee is de enige aandeelhouder van Odyssee bv. Op 1 januari 2017 is de stichting Odyssee gefuseerd met de stichting SBI. De stichting SBI is onder meer aandeelhouder van Landgoed Zonheuvel in Doorn en van SBI Formaat. De nieuwe stichting gaat verder onder de naam Stichting SBI.
Deze fusie biedt Odyssee en SBI nieuwe mogelijkheden om onderling samen te werken en zo de dienstverlening verder te ontwikkelen.
Odyssee bv blijft zelfstandig opereren en hoge kwaliteit bieden in de medezeggenschap,  duurzame inzetbaarheid (vitaliteit) en Pensioen in Zicht. Odyssee bv heeft vestgingen in Maastricht en Doorn.
 
 IBAN  :
 NL24RABO0131314149
 KvK  :
 14061073
 BTW  :
 NL807537172B01